Családi Nap 2019

A Szegedi Attila által megálmodott Családi Napunkat, az iskola dolgozóinak, segítőkész barátoknak és a hozzánk tartozó családok lelkesedésének, sok-sok munkájának köszönhetően 2016 tavaszán tartottuk meg először, mely azóta is minden évben megrendezésre kerül, fontos része lett iskolánk életének.

2019. május 25-én szombaton, a negyedik ilyen rendezvényen lehettek együtt a hozzánk tartozó és az iskolánk iránt érdeklődő családok.

Most valahogy az eddigieknél is derűsebbre, meghittebb hangulatúra sikerült az esemény, talán azért, mert egyre többen jönnek el szívesen, hiszen tudják, itt a jókedv garantált! Az idei azért is volt ünnepélyesebb, mert először tudtuk birtokba venni azt az épületet (ha még nem is az egészet) barátságos, hangulatos udvarával, ahol majd a 2019/2020. tanévünket tudjuk elkezdeni. Jó volt látni, ahogy az idegen helyszínen pillanatok alatt érezte mindenki otthon magát; mindennek megtaláltuk a praktikus helyét a rendezvény lebonyolításához.

Az idén is sok ember összeszokott, jól szervezett munkájának eredményeként érezhettük jól magunkat, köszönet érte MINDENKINEK!

Volt: arcfestés és henna, üdítő (természetesen alkohol mentes) koktélok, közös kép festése, ékszer készítés, nemezelés, mezítlábas ösvény, érdekes társasjátékok kicsiknek és nagyoknak, karate bemutató, zenés, játékos gyerekműsor és a mindig nagyon várt, elmaradhatatlan Tibeti Uránbányász Kultúrmisszó Zenekar. Milyen finom is volt a KÖZÖSEN elfogyasztott vacsora! A képekért kattints ide!

15FBBABC-9685-4C75-A2FC-13373D5F568A

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s