Tanév kezdés

Iskolánk a 2019/2020. tanévet új környezetben, új telephelyen kezdhetiel.

Közösségünk az elmúlt években sok nehézségen ment keresztül, a kedvvel, örömmel teli napokat gyakran árnyékolta be a „bizonytalanságérzéshangulata, melyet az ideiglenes használatra kapott épületben való tanításkényszereokozott. Mostanra, mint már annyiszor, ez a felhő is elúszott a fejünk felől! A nehézségek leküzdése közben, melyben a mindig megfelelő időben, szándékú emberektől érkező segítség, a kitartásunk volt a támogatónk, megtanultuk a mindenkori helyzethez és körülményhez való alkalmazkodást, legfőképpen azt, hogy, ha hiszünk valamiben, egy pillanatra sem fordulhat meg a fejünkben, hogy „feladjuk”!

Jelenleg szép, a munkánkhoz szükséges felszerelésekkel, a külső és belső feltételeknek is megfelelő épületben és a hozzá tartozó hangulatos udvaron folytathatjuk a munkát a 3533 Miskolc Sétány utca 1. szám alatti címen, melyreméljükhosszú távon lesz majd iskolánk székhelye, telephelye.

2019. augusztus 15-én beköltöztünk. Sok-sok szeretettel készülünk, lelkes diákokkal, szülőkkel és tanárokkal pakolunk, rendezkedünk, hogy szeptember 2-ánigazi ünneplegyen az első napunk, amikor „benépesül új iskolánk, befogadjuk közösségünkbeúj tanulóinkat is.

2019. 09. 02-án, hétőn 8:00 órakor elkezdjük a 2019/2020. tanévünket.

Nem kell, hogy ünneplő ruhába érkezzetek, de fontos, hogy “öltöztessétek ünneplőbe a szíveteket”, mert ezen a napon befogadjuk, “elfoglaljukúj iskolánkat és 9:00 órától befogadjuk közösségünkbe az új tanulóinkat meghitt, családias hangulatú évnyitónkon, melyre a szülőket is nagy-nagy szeretettel várjuk, akik ráérnek ezen a napon!

Bővebb információt erről a napról (is) az osztálytanítóktól kaptok.

C2B50FBA-933A-40CD-AA89-72BCD8A5C41A

43E2A2F9-CB46-4A81-9057-45AE62F6CA81

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s