Interaktív előadás a Bükkről

2019.11.12-én reggel – a harmadiktól tizenkettedikig – minden tanulónk és dolgozónk a díszteremben gyülekezett, ahol együtt vártuk Serbán Zsoltot, aki Bükk tisztasági nagykövet.

Zsolt elhatározta, hogy megpróbálja minél több embernek átadni azt az elhivatottságot, melyet Ő maga is érez a Bükk tisztábbá tétele ügyében. Rengeteg időt tölt erdőben, a Bükk környéki települések közelében, ahol a minél több szemét, nem odavaló tárgy összegyűjtése, megfelelő helyre való eljuttatása a cél, mely cél elérésében a lelkes hozzácsatlakozók is segítenek. Fontosnak tartja azt, hogy minél több fiatalhoz eljussanak azok az információk – a Bükkről, barlangjainkról, az ivóvizünkről – melyek segítségével intenzívebben szembesülnek a környezetünk szennyezésének veszélyeivel.
Interaktív előadást tartott nekünk, az ott elhangzottak alapján az iskolai közösség, csapatokat alkotva, 13+1 kérdésből álló feladatsort oldott meg. Volt győztes csapat, de természetesen minden csapat nyert: sok-sok új, érdekes információt. Remélem, környezetünk még tudatosabb óvásának, védelmezésének, tettekben való megnyilvánulásának szándéka erősödött minél többekben. A képeket itt találod.

B248D11B-AB1B-4913-B1C0-1F2840B63026

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s